Objekt-orienterad Programmering och Design (2017)

Information om tentamen

Kursen kommer i år använda sig av muntlig tentamen. Den muntliga tentamen kommer att ske under den ordinarie tentaperioden. Boka tid via webgränssnittet här. Tentamen kommer att ta ca 30 minuter per student och äger rum i sammanträdesrummet E5471.

Tentan kommer att bestå av två delar: en del där vi ställer generella frågor som vi ber er besvara; och en del där vi ställer frågor utifrån er inlämning på laboration 3. Ni bör alltså komma till tentamen väl pålästa på er egen labinlämning, men också på kursens generella aspekter. Specifikt kommer vi under tentamen att fokusera på följande lärandemål:

För att bli godkänd (G) på tentamen krävs att ni kan svara på grundläggande frågor som relaterar till samtliga ovanstående lärandemål. Det räcker inte att uppvisa fantastiska kunskaper inom något eller några av lärandemålen - samtliga måste uppfyllas, men på en grundläggande nivå.

För att få betyget väl godkänd (VG) på tentamen krävs att ni kan resonera kritiskt kring frågeställningar som rör flera av lärandemålen. Valet av lärandemål och frågor kommer att variera baserat på de svar du ger på tidigare frågor, och baserat på den inlämning din grupp gjort för laboration 3.

Mer information, och exempel på frågor, kommer att ges vid en föreläsning under sista veckan inför tentaperioden.


Uppdaterad: 2 March 2017 av Johannes Åman Pohjola